Startende groepenBNI in Zeeland en West-BrabantChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Lianne de Vos

Phone +31623799748
Mobile Number +31623799748
Website http://www.senseadvice.nl

Ms. Lianne de Vos
Sense@vice
Wemeldingse Zandweg 42
4424 CP Wemeldinge

Social Networking Links

Send Message

Lianne de Vos

Sense@vice

Director ConsultantMy BusinessSense@vice houdt zich bezig met Re-integratie en (job)coaching van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt danwel een combinatie van arbeidsmarkt en sociaal leven. Denk aan langdurige zieken (2e spoor), mensen vanuit de participatiewet of Wajong en WIA-WAO) Door mijn mensgerichte aanpak, mijn persoonlijkheid en het inventariseren van de kwaliteiten en wensen van de kandidaat , het benoemen en te gebruiken van al deze factoren, ben ik in staat om de meeste mensen in beweging te krijgen. Ze worden zich (weer) bewust van hun kansen en mogelijkheden en durven ook weer te denken in kansen en mogelijkheden. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk (semi)overheid en het bedrijfsleven.

Ideal ReferralBedrijven met 5+ medewerkers in Zeeland en West-Brabant

Top ProductJobcoaching, outplacement, tweede spoor trajecten en re-integratie

Top Problem SolvedEen kandidaat plaatsen waar niemand van dacht dat deze persoon geplaatst kon worden.

My Favorite BNI StoryDe boer die ieder jaar de beste mais oogst heeft en dit bereikt door zijn 'geheim' prijs te geven aan zijn collega boeren in de buurt. Maar ook: De oude dame die op bezoek komt en voor ongeveer het halve chapter werk heeft terwijl de aanname bij sommige BNIers is, wat kan deze dame nu eigenlijk voor ons betekenen, loopt met een rollator en is hoogbejaard.

My Ideal Referral PartnerBNI collega's en mensen uit mijn andere netwerken die direct bij de klanten over de vloer komen en contact hebben met HRM en de directie. Maar ook advocaten.