Startende groepenBNI in Zeeland en West-BrabantChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Marcel van Zuuren

Phone 0164 - 31 45 17
Mobile Number 06 - 54 12 75 80
Website http://www.conversiewebsites.nl

Mr. Marcel van Zuuren
Conversie Websites
Wilhelminaveld 96
Bergen op Zoom
4611 WJ

Social Networking Links

Send Message

Marcel van Zuuren

Conversie Websites

AmbassadorMy BusinessWij zijn webdesigners mét verstand van marketing. Dat onderscheidt ons van reguliere webdesigners. Wij zien websites als een middel om meer klanten te genereren en bouwen websites die precies dat doen... van anonieme bezoekers -> bekende bezoekers maken. Voor enthousiaste ondernemers die willen groeien en wél resultaat uit hun website willen halen.

Ideal ReferralEen enthousiaste ondernemer die wil groeien met zijn bedrijf, meer resultaat wil halen uit zijn website en openstaat voor een andere online aanpak.

Top ProductWebsites die anonieme bezoekers converteren naar bekende bezoekers.

Top Problem SolvedVoor een ondernemer met een website die nog nooit één klant had opgeleverd een website gemaakt die ervoor zorgde dat de klant maandelijks nieuwe leads via zijn website ontving met een conversiepercentage van 33% koude leads en 95% warme leads.

My Favorite BNI StoryIk vroeg een chapterlid die actief is in de muziek of hij misschien een bassist voor mijn band wist. Bleek er een bassist in ons eigen chapter te zijn die nu enthousiast meespeelt. Zo zie je maar dat persoonlijk contact bij BNI niet altijd zakelijk hoeft te zijn maar ook je privéleven verrijkt.